top of page

ТАНЦУВАЈ И ВЕЖБАЈ СО НАЈДОБРИТЕ

НАЈГОЛЕМОТО СТУДИО ЗА ТАНЦ И ФИТНЕС ВО РЕГИОНОТ

... и најтрофејно

ЗОШТО DANCERS UNITED:

Ballet Class With Masks

Почетни и напредни групи

- почетни и напредни групи

- групи прилагодени по возраст

Modern Dance Teacher

Професионален тим 

Професионален тим на лиценцирани и искусни инструктори

Skica protokol.jpg

Простории 

- 3 сали опремени со под за танц, огледала и вентилација

- 3 тоалети

- 2 соблекувални

- голема чекална со кафемат, интернет и телевизор каде родители може да чекат своите деца

happy-office-workers-face-masks-jumping-dancing-casual-clothes-suit-isolated-studio-backgr

Сигурно и чисто

- студиото е обезбедено од лиценцирана фирма за обезбедување

- студиото има вработено лице за секојдневно одржување на хигијена

20200309_131153-1000x750.jpg

Светски и европски прваци

Можност да вежбате со државни, европски и светски прваци во Латино-американски танци или хип хоп

Parking Lot

Бесплатен паркинг

Пред студиото има голем и бесплатен паркинг

kids-dance-school-ballet-hiphop-street-funky-modern-dancers.jpg

Вежбајте со вашето дете

Единствена прилика да вежбате во ист термин со вашето дете во различни сали

550м2 само за танц и фитнес

Располагаме со простор од 550м2 наменети и опремени за танц и фитнес

55680091_2539396169408558_5271432362763223040_o.jpg

Латино танци

Пчелки - 5 до 7 години

Деца - 8 до 11 години

Јуниори - 12 до 16 години

Младинци - 16+

Modern Dance Class

Zumba

Од 16 до 66 години. 

Зумба фитнес е науспешниот бренд во фитнес - вежбањето. Зумбата не е танц, не е ни верзија од аеробик, туку е програма совршена за сите.

- Раздвижување на целото тело

-Тонирање на мускулите

- Намалување на крвниот притисок

- Согорување на калориите

- Ослободување од стресот

KAT_3253.JPG

Балет

Пчелки - 4 до 6 години

Деца - 7 до 10 години

60049ab13de8c800-500 (1).jpg

STRONG Nation

STRONG Nation ™ комбинира телесна тежина, мускулна кондиција, кардио и плиометриски тренинзи, синхронизирани со оригинална музика, специјално дизајнирана да одговара на секој потег. Секој сквот, секој лунг, секој бурпи е воден од музиката, помагајќи ви да стигнете до последниот претставник, а можеби и уште пет.

Нашата хип хоп јуниорcка формација на Хуманитарниот инклузивен танцов концерт кој беше одр

Хип Хоп

Пчелки - 5 до 7 години

Деца 1- 7 до 9 години

Деца 2 - 9 до 11 години

Јуниори - 12+

Group Workout Session

Фит аеробик

Аеробни или вежби "со кислород" обезбедуваат кардиоваскуларна состојба. Американското здружение за срце препорачува минимум 30 минути кардиоваскуларни вежби 5 до 7 дена неделно.

bottom of page