top of page
Контакт

Контакт:   +389 71 470 441

                 +389 70 214 561

 

Адреса:  Бул. Партизански Одреди 62 - Карпош 3, Скопје

 

(спроти Поликлника Букурешт , зградата каде се наоѓаат и  Next Sense, Digit, 7ца, Уни банка итн. , влезот е од самиот паркинг надолу , точно испод Унибанка)

Е-адресаdancersunitedmk@gmail.com

bottom of page