top of page

Галерија

Oвaa гoдин нa држaвнoтo првенствo вo мoд
Среќен 5ти роденден на нашето студио ❤️❤
На светското првенство во Киелце, Полска
 Ministria e Kulturës за подршката 🎖🏅�
_dancers
Нашата Сара Кочан вчера беше закитена со
Голема блгодарност до Агенција за млади
Нашата хип хоп јуниорcка формација на Ху
Од вчерашниот настап на Сонуваме менувам
Влада на Република Македонија _mkvlada д
Ова е еден мал дел од фотографиите од Ху
Нашата група зумба возрасни заедно со на
Нашата група зумба возрасни заедно со на
Нашата _sarakochan која како член од кам
Нашата јуниорска група •Rеign• на европс
Првиот ден од Европското првенство во Мо
Нашите _sarakochan и _nermin_dancersunit
The European Artistic Dance Championship
Вечерва во нашиот клуб во 19 часот ги пр
На нашата среќа и нема крај!❤_Нашите тан
Успехот не е случаен
Од денешното гостување кај Претседателот
Голема благодарност до _mkvlada и Премие
Балет за најмалите принцезички, групa од
Нашите прекрасни танчари вчера ја отвори
Драги наши постоечки и идни членови , ов
Група хип хоп деца ❤️ Преостанати се сам
43100908_2278697818811729_67557621682237
Everyone has the right to dance🔛 #throw
55680091_2539396169408558_52714323627632
Salsa/Tango Fusion

Nermin & Sara Kočan performing salsa/tango fusion on the Grand Opening of Dancers United MK.

Greatest Bollywood Star

Sara & Nermin with Shiamak Damar, biggest Bollywood choreographer adn performer od Sahara Balkan Peace Festival

With Viktoria Loba

With celebrity singer Viktoria Loba on the Grand Opening of Dancers United MK

Little Princesses

Ballet performance of our colleagues "Studio Balerina" on the Grand Opening of Dancers United MK

bottom of page