top of page
Skica protokol_edited.jpg

Уписи и термини

Почитувани родители, ученици и вежбачи

***Нашето танц и фитнес студио започна со уписи за новата сезона 2023***

Местата се ограничени, часовите почнуват на 01/02/23 а уписите траат до пополнување на групите па затоа побрзајте.

Dancers United ги нуди следните програми :

 

***За деца:

- Латиноамерикански танци

Пчелки (5 - 7 години) - Вторник и четврток од 18 - 19ч

Деца (од 8 - 11 години) - Понеделник, среда од 19 - 20 Ч и петок од 19:30Ч

Јуниори (12 - 16 години) - Вторник, четврток од 20 - 21ч и сабота од 11 - 12Ч

Младинци (16 - 19 години)

- Балет

Пчелки (4 - 6 години) - Вторник и четврток од 18 - 19ч

Деца (7 - 10 години) - Вторник и четврток од 19 - 20ч

- Модерни Танци

Мини (4 - 5 години) - Понеделник и среда од 18 - 19ч

Мини 2 (6 - 7 години) - Вторник и четврток од 19 - 20ч

 

- Хип Хоп
Деца (од 7 - 10 години) - Понеделник, среда и петок од 18 - 19ч

Јуниори (11 - 15 години) - Понеделник, среда и петок од 20 - 21ч

***За возрасни:

- Зумба Фитнес - Понеделник, среда и петок од 19 - 20ч

- Фит - Аеробик - Вторник и четврток од 19 - 20ч

- Програма за свадбен танц и свадбена кореографија (термини по договор)

***За деца и возрасни:

- Индивидуални часови

 

Секогаш посветени на развојот и успехот на нашите членови.

 

• Ве очекуваме да се пријавите на:

070/214-561 или 071/470-441,

dancersunitedmk@gmail.com

bottom of page