Аеробик

Аеробик е вид на физичка вежба која комбинира ритмички аеробни вежби преку растегнување и тренинг за сила, со цел да се подобри целокупното здравје.

© Since 2013 by Dancers United . All rights reserved. Fall in love with dance...

 

УСЛОВИ И ПРАВИЛА

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube