Zumba

Зумба е фитнес-атракција што го зафати целиот свет. Одличен начин да се изгуби тежина, да се подобри тонусот на мускулите, а притоа ќе зрачите со самодоверба и среќа. – играј, забавувај се и ослаби.

Термини:

Понеделник:

18 - 19ч   зумба

19 - 20ч  аеробик

20 - 21ч  зумба

Вторник:

18 - 19ч   аеробик

19 - 20ч  зумба

Среда:

18 - 19ч   зумба

19 - 20ч  аеробик

20 - 21ч  зумба

Четврток:

18 - 19ч   аеробик

19 - 20ч  зумба

Петок:

18 - 19ч  зумба

Недела:

18 - 19ч   аеробик

19 - 20ч  зумба

© Since 2013 by Dancers United . All rights reserved. Fall in love with dance...

 

УСЛОВИ И ПРАВИЛА

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube