top of page
ФИТ90

ФИТ90 е глобален проект за 90 дена и е можност преку едукација околу исхрана и физичка активност на едноставен и забавен начин да го постигнете посакуваниот резултат и изглед. Тука ќе добиете инспирација, конечно да се примени тоа што се знае и тоа што ќе се научи:

1. Како правилно да вежбате

2. Како правилно да се храните

3. Како до најдобар резултат на правилен и здрав начин

4. Како да го оддржите посакуваниот резултат

Во ФИТ90 за цена од 3990 денари ДОБИВАТЕ:

1. Поддршка и мотивација од целокупниот тим

2. Мерење на телесен состав (мускулна маса, телесни масти, индекс на телесна маса, метаболички години, висцерални масти)

3. 4 пати неделно фит паметно вежбање ( 2 пати зумба + 2 пати фит аеробик )

4. Советување околу правилна исхрана на различни теми

5. Фитнес пасош

6. Подобро здравје и одлична психофизичка состојба ( Во здраво тело, здрав дух )

**** ЦЕЛАТА ПРОГРАМА Е ПО ЦЕНА ОД 3990 ДЕНАРИ ! ****

bottom of page