Хип Хоп

Хип – хоп танцот се однесува на танцувачки стилови кои најмногу се играат на хип – хоп музика или кои еволуирале како дел од хип – хоп културата.

Термини:

*Деца 4 - 7 години:

понеделник и среда од 18 - 19ч

*Деца 8 - 11 години:

понеделник, среда и петок од 19 - 20ч

*Јуниори 12 - 16 години:

вторни, четврток и петок од 20 - 21ч

© Since 2013 by Dancers United . All rights reserved. Fall in love with dance...

 

УСЛОВИ И ПРАВИЛА

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube