top of page
Латино американски танци

Латино танците типично вклучуваат танци кои потекнуваат од Латинска Америка и Карибските острови.

Данцерс Унитед е домот на европски и светски шампиони и финалисти во повеќе старосни категории како и во различни танц асоцијации и федерации.

* Самба

* Ча Ча

* Румба

* Пасо Добле

* Џајв

Термини:

*Деца 4 - 6 години:

вторник и четврток од 18 - 19ч

*Деца 7 - 9 години:

понеделник, среда и петок од 19 - 20ч

*Деца 10 - 11 години:

понеделник, среда и петок од 18 - 19ч

*Јуниори 12 - 16 години:

понеделни, среда и петок од 20 - 21ч

bottom of page