Галерија

Oвaa гoдин нa држaвнoтo првенствo вo мoд

Среќен 5ти роденден на нашето студио ❤️❤

На светското првенство во Киелце, Полска

 Ministria e Kulturës за подршката 🎖🏅�

_dancers

Нашата Сара Кочан вчера беше закитена со

Голема блгодарност до Агенција за млади

Нашата хип хоп јуниорcка формација на Ху

Од вчерашниот настап на Сонуваме менувам

Влада на Република Македонија _mkvlada д

Ова е еден мал дел од фотографиите од Ху

Нашата група зумба возрасни заедно со на

Нашата група зумба возрасни заедно со на

Нашата _sarakochan која како член од кам

Нашата јуниорска група •Rеign• на европс

Првиот ден од Европското првенство во Мо

Нашите _sarakochan и _nermin_dancersunit

The European Artistic Dance Championship

Вечерва во нашиот клуб во 19 часот ги пр

На нашата среќа и нема крај!❤_Нашите тан

Успехот не е случаен

Од денешното гостување кај Претседателот

Голема благодарност до _mkvlada и Премие

Балет за најмалите принцезички, групa од

Нашите прекрасни танчари вчера ја отвори

Драги наши постоечки и идни членови , ов

Група хип хоп деца ❤️ Преостанати се сам

43100908_2278697818811729_67557621682237

Everyone has the right to dance🔛 #throw

55680091_2539396169408558_52714323627632

Salsa/Tango Fusion

Nermin & Sara Kočan performing salsa/tango fusion on the Grand Opening of Dancers United MK.

Greatest Bollywood Star

Sara & Nermin with Shiamak Damar, biggest Bollywood choreographer adn performer od Sahara Balkan Peace Festival

With Viktoria Loba

With celebrity singer Viktoria Loba on the Grand Opening of Dancers United MK

Little Princesses

Ballet performance of our colleagues "Studio Balerina" on the Grand Opening of Dancers United MK

© Since 2013 by Dancers United . All rights reserved. Fall in love with dance...

 

УСЛОВИ И ПРАВИЛА

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Salsa/Tango Fusion

Nermin & Sara Kočan performing salsa/tango fusion on the Grand Opening of Dancers United MK.